Prefab aanbouw Gorinchem

Image003

Prefab aanbouw Gorinchem

Als u uw woning in Gorinchem wilt vergroten dan kiest u voor een prefab aanbouw. Wij bouwen in een korte tijd uw aanbouw. Veel mensen denken bij prefab bouwen meteen dat alles standaard is, maar er is heel veel mogelijk. Wij kijken naar uw wensen en behoeften en passen daar uw aanbouw op aan.

De voordelen van een prefab aanbouw

Prefab bouwen heeft zeker voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen. Ten eerste is de periode dat er gewerkt gaat worden rondom het huis een stuk korter. Extra ruimte aan een woning geeft niet alleen meerwaarde aan het woongenot, het zorgt ook voor een hogere waarde van het huis.

Dff00565 F951 4312 Be2a 0ff7f39c2440

Prefab aanbouw Gorinchem

Een prefab aanbouw snel en eenvoudig laten realiseren

Overweegt u een aanbouw aan uw woning? Dan kunnen wij van Ruben Boer Bouw u van dienst zijn. Ons team is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Ruben Boer Bouw komt graag bij u kijken en kunnen u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij verzorgen graag de benodigde bouwtekeningen en maken samen met u de benodigde berekeningen. Er zijn veel mogelijkheden, van eenvoudige en zeer betaalbare modellen tot moderne aanbouwen met allerlei extra mogelijkheden zoals schuifdeuren, zonnepanelen, een groen dak, extra isolatie of lichtstraten. Samen kijken we naar uw wensen en realiseren we graag het huis van uw dromen. Want wanneer u trots bent op het resultaat, zijn wij dat ook. Wij vinden persoonlijke communicatie van groot belang en daarin onderscheiden wij ons. De realisatie van een prefab aanbouw in Gorinchem kunt u daardoor gemakkelijk aan ons uit handen geven. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.