Nokverhoging Papendrecht

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Nokverhoging Papendrecht

Als u op zoek bent naar meer beloopbare ruimte op de zolder van uw bestaande of nieuwbouwwoning in Papendrecht, dan kan een nokverhoging uitkomst bieden. U heeft hierbij de keuze uit een eenzijdige of een tweezijdige nokverhoging. Het is de ideale oplossing wanneer u een zolder heeft met aan de binnenkant een schuin plafond.

Waarom kiezen voor een nokverhoging?

Oudere woning hebben over het algemeen een lage zolder met weinig daglicht. In de meeste gevallen dient de zolder dan als bergingsruimte. Bergingsruimte is best handig, maar wel zonde van de leefruimte in uw woning. Met een nokverhoging kan de nok van de zolder worden verhoogd, waardoor er een volwaardige verdieping ontstaat voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Een dakopbouw kan vrijwel op ieder huis worden geplaatst en is volledig naar uw eigen wensen af te werken en te bekleden, zodat de dakopbouw ook voldoet aan de uitstraling van uw huis. U krijgt dus een hogere zolder met meer ruimte en daglicht! Daarnaast verhoogt een nokverhoging de waarde van uw huis met enkele duizenden euro’s.

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Nokverhoging Papendrecht

Interesse in een dakopbouw of nokverhoging?

Gebrek aan ruimte, maar heeft u geen zin om te verhuizen? Dan biedt een nokverhoging of dakopbouw zeker uitkomst. Wij kunnen u helpen met het realiseren van een nokverhoging in Papendrecht. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we een nokverhoging kunnen realiseren. U kunt kiezen voor een prefab nokverhoging die wij daarna voor u op maat maken. Zo kunt u besparen op de kosten, terwijl u wel uw droomhuis realiseert. Wij vinden uw wensen en behoeftes belangrijk. Persoonlijke betrokkenheid en goede communicatie zijn dan ook de speerpunten in onze aanpak. Wilt u meer weten over een nokverhoging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.