Nokverhoging Gorinchem

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Nokverhoging Gorinchem

Bij een nokverhoging in Gorinchem wordt de nok van uw dak verschoven en verhoogd. Hierdoor creëert u veel extra ruimte op zolder. U kunt kiezen voor een eenzijdige nokverhoging, waarbij het dakvlak aan één kant wordt verlegd. Daardoor ontstaat er extra ruimte aan één zijde van het dak. Hoe verder u de nok van het dak verlegt, hoe meer extra ruimte er ontstaat. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een tweezijdige nokverhoging. Bij een dubbele nokverhoging wordt de gehele constructie van het dak als het ware omhooggetild.

De beste manier om ruimte te winnen

Als u een zolderverdieping met een laag dak heeft, dan is een nokverhoging in Gorinchem de beste oplossing om ruimte te winnen. Als uw dak bijvoorbeeld te laag is om onder te kunnen staan, kunt u met een verhoogde nok uw zolder beloopbaar maken. Zo krijgt u er in de praktijk bijna een volledige verdieping bij. In veel gevallen wordt een dakopbouw over de volledige breedte geplaatst.

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Nokverhoging Gorinchem

Uw huis stijgt in waarde

Door voor een nokverhoging te kiezen stijgt uw huis flink in waarde. Het beloopbare vloeroppervlak van uw woning wordt namelijk aanmerkelijk groter, nog meer dan bij een dakkapel. U kunt kiezen voor een prefab nokverhoging welke daarna op maat wordt gemaakt. Wij gaan altijd uit van uw wensen en realiseren daardoor het huis van uw dromen. Persoonlijke communicatie is ons speerpunt en daarmee onderscheiden wij ons van de rest. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem contact met ons op. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u en bespreken uitvoerig de mogelijkheden!