Kosten voor een dakkapel

Bent u op zoek naar de kosten voor een dakkapel? Dan bent u bij Ruben Boer Bouw aan het juiste adres!

De kosten voor een dakkapel kunnen erg uiteen lopen. Daarom kunnen wij nooit van te voren zeggen hoe hoog of laag deze kosten zullen zijn. Om dit te kunnen bepalen moeten wij eerst zoveel mogelijk informatie van u krijgen en opnemen. Aan de hand hiervan kunnen wij de kosten voor een dakkapel voor u berekenen. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw dakkapel? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, dan komen wij graag bij u langs.

Waarom een dakkapel

Wij kiezen er altijd voor om een prefab dakkapel. De reden is eigenlijk heel eenvoudig: Wanneer wij een prefab dakkapel maken is er achteraf ruimte voor maatwerk. Hierdoor hoeven er geen concessies te worden gedaan tijdens de bouw. Uiteindelijk heeft u daar het meeste plezier van. Want als u toch kiest voor een dakkapel, dan vinden wij dat het helemaal naar wens moet zijn. Daarom kiezen wij altijd voor een prefab dakkapel. Zo kunt u maximaal genieten van uw dakkapel zonder dat u zich ook maar aan iets hoeft te storen.

De werkzaamheden bij een dakkapel

Nadat we bij u langs zijn gekomen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek voor uw dakkapel, werken we uw wensen uit in een gedetailleerde offerte. Deze is offerte is uitgewerkt middels een open calculatie. Op deze manier maken we alle kosten inzichtelijk voor u als eindgebruiker en weten we als aannemer vooraf precies wat er dient te gebeuren. Na goedkeuring volgt er indien nodig een vergunningsaanvraag met bijbehorend tekenwerk (meer info over wel of geen vergunningaanvraag vind u in het Infoblad Dakkapellen

Waarom Ruben Boer Bouw?

. Hierna plannen wij de opdracht bij u in. Wij ontzorgen u graag zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw dakkapel.

Hier zijn veel verschillende redenen voor. Maar het belangrijkste blijft toch wel dat diegene met wie u spreekt ook degene is die alles op komt meten en het werk voor u uitvoert. Hierdoor gaat er niets verloren van alle informatie. Die informatie beperkt zich namelijk niet alleen tot de maten en afmetingen, maar ook een stukje gevoel. Dat laatste wordt bij andere bedrijven vaak vergeten. Naast het gevoel is er nooit een taalbarrière, beschikken wij allemaal over gedegen opleidingen en ervaring. En als allerbelangrijkste nemen wij het enthousiasme van u over bij het realiseren van uw wensen. Zo heeft u niet alleen een dakkapel om trots op te zijn, maar wij ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar ons? Wij ook naar uw ideeën voor een dakkapel! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. Op die manier kunnen wij langskomen voor een afspraak om ter plekke te kunnen bekijken hoe wij elkaar kunnen helpen met een dakkapel. Zelf zijn wij gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, waardoor wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn.