Prefab dakkapel

2736fd59 7a49 4cf1 9888 D903e078e359

Diensten

Prefab dakkapel

Wilt u meer ruimte? Dan kan een prefab dakkapel de juiste oplossing zijn. Een dakkapel zorgt voor veel ruimte om een kleine zolder echt te kunnen gebruiken. Als u in de hoogte wilt uitbreiden, wordt er gesproken over een opbouw. Een veel gebruikte oplossing voor het vergroten van een slaapkamer of een zolderverdieping is het plaatsen van een dakkapel. Deze kan alleen worden geplaatst op een schuin dak. Wanneer de woning beschikt over een plat dak kan er een extra verdieping worden geplaatst. Het grote voordeel van een dakopbouw is dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare oppervlakte.

Voordelen van een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel heeft veel voordelen. Het is niet alleen een snelle manier van bouwen, maar ook de kwaliteit is hoog. De bouwtijd voor het realiseren van een dakkapel is kort. Ook kan de dakkapel worden voorzien van bijvoorbeeld een airco. De dakkapel wordt op de werkplaats in elkaar gezet en voorzien van glas, waardoor we in 1 dag uw water- en winddichte dakkapel kunnen plaatsen.

Img 2102

Een prefab dakkapel laten realiseren

Wilt u een prefab dakkapel laten realiseren? Dat kunt u gemakkelijk door ons, Ruben Boer bouw laten realiseren. Wij hebben ruime ervaring en kunnen vakkundig en snel een prefab dakkapel plaatsen. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij kunnen een prefab dakkapel dan ook aanpassen aan uw wensen. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat u een dakkapel of aanbouw krijgt waar u met veel plezier leeft. Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan snel contact met ons op.