Maatwerk aanbouw

Img 2178

Maatwerk aanbouw voor uw woning

U heeft misschien al een woning waar u met veel plezier leeft, maar u wilt graag meer woonruimte. Er zijn diverse manieren waardoor u uw woonruimte kunt vergroten. Wij kunnen u helpen met het realiseren van een maatwerk aanbouw, uitbouw of dakopbouw voor uw woning.

Het realiseren van een bijgebouw

Een aanbouw is een nieuwe ruimte die aan de bestaande woning wordt toegevoegd. Het betreft een aparte ruimte met een eigen ingang en er is geen doorgang vanaf de bestaande woonruimte. Voorbeelden hiervan zijn een garage, praktijkruimte of een berging met eigen ingang. Een belangrijk verschil tussen een aanbouw en een bijgebouw is dat een aanbouw een gedeelde muur heeft met de bestaande woning. Een aanbouw maakt daarmee een onderdeel uit van uw huidige woning.

Img 0842

Een prefab maatwerk aanbouw

Met onze op maat gemaakte aanbouw kunt u gemakkelijk extra woonruimte creëren. Wij werken met een prefab aanbouw. Deze wordt van tevoren op onze werkplaats gemaakt, waarbij we rekening houden met uw wensen. Daarna volgt het plaatsen op locatie. Dit gebeurt in 1 dag. De afwerking en voorbereiding op locatie rest dan nog. Een ander voordeel van een prefab maatwerk aanbouw is dat we een korte bouwtijd hebben bij u op locatie. Ook zal een prefab aanbouw voelen als een deel van uw huis en biedt het u een stuk meer woonruimte. Het verhoogt de waarde van uw woning en natuurlijk ook uw woongenot!

Meerdere mogelijkheden

Of u nu een tussenwoning, hoekwoning of rijtjeshuis hebt, een maatwerk aanbouw is vrijwel altijd te realiseren. Wij kunnen u zowel adviseren over de juiste aanbouw als ook helpen met een vergunning. Daarnaast zorgen we voor een perfecte uitvoering. Uw wensen en behoeften staan centraal. Wij kijken dan ook graag hoe we het huis van uw dromen kunnen realiseren. Dit doen we door een persoonlijke aanpak en door een vakkundige uitvoering met oog voor detail.

Img 2102