Dak opbouw

6ec17d3f 880c 4c9f A99b Da8ea64f6b41

Diensten

Dak opbouw

Heeft u een zolder waar u niet normaal kan lopen? Wilt u uw zolder verhogen of wilt u gewoon meer ruimte? Met een dakopbouw creëert u meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning. Hierdoor kunt u een krappe zolderverdieping geschikt maken als slaap- of werkkamer. Het plaatsen van een dakopbouw zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar draagt ook bij aan een waardestijging van uw huis.

Dakopbouw is de oplossing voor meer ruimte

Wanneer u het gevoel heeft dat u meer ruimte nodig heeft in huis, kan een dakopbouw de oplossing zijn. Zo krijgt u meer dan 30% extra ruimte in huis door de realisatie van een dakopbouw! Een dakopbouw kan zowel op een plat als hellend dak. Bij een dakopbouw op een plat dak kan eenvoudig een extra slaapkamer worden gerealiseerd. Bij een hellend dak zorgt een dakkapel en een nokverhoging voornamelijk voor meer ruimte. Daarnaast kan een dakopbouw op een garage worden gezet, omdat deze natuurlijk ook vaak een plat dak heeft.

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Een dakopbouw laten realiseren

Wilt u ook een dakopbouw laten realiseren door ons? Dan kunt u kiezen voor een prefab dakopbouw. Het grootste voordeel is dat wij ze zelf in onze werkplaats maken, waardoor wij u garanderen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast is het plaatsen van een prefab dakopbouw veel sneller dan een traditionele dakopbouw. Een prefab dakkapel kan binnen één dag worden geplaatst. Zo hoeft u niet te wachten en is er geen sprake van een lange verbouwingsperiode. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak met een vakkundige uitvoering en oog voor details. Wij denken graag met u mee en uw wensen staan centraal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.