Dakopbouw Papendrecht

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Dakopbouw Papendrecht

Een extra etage op uw woning, dat is voor veel mensen een droom en kan geregeld worden met een dakopbouw, ook in Papendrecht! U heeft hierbij twee keuzes: een dakopbouw op een plat dak of een dakkapel met dakopbouw op een schuin dak. U zet eigenlijk een complete etage in één keer op het bestaande gebouw. Wij van Ruben Boer Bouw zorgen voor een snelle plaatsing van uw dakopbouw.

Een dakopbouw op uw garage

Heeft u op uw woning een hellend dak, maar heeft u wel een garage met een plat dak? Dan kunt u er ook voor kiezen om een dakopbouw op uw garage te laten zetten! Zeker handig wanneer u een inpandige garage hebt. Zo kunt u zonder naar buiten te hoeven naar uw nieuwe verdieping toe. Vaak wordt een dakopbouw op de garage gebruikt als extra bergingsruimte. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld van uw bestaande zolder al slaapkamers gemaakt hebt! Met extra mensen in huis komen er natuurlijk ook steeds meer spullen in huis. Daar is een opbouw op de garage een uitstekende oplossing voor.

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Dakopbouw Papendrecht

Oog voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

Een dakopbouw in Papendrecht is ideaal als u graag meer ruimte wenst, maar geen uitbouw wilt. Met een dakopbouw profiteert u eenvoudig van meer ruimte in de hoogte. Wij kunnen u helpen met het realiseren van de dakopbouw van uw dromen. Met onze ruime ervaring kunnen wij een dakkapel in Papendrecht zonder probleem plaatsen. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail. U kunt hierdoor rekenen op een hoge kwaliteit en vakmanschap. Zo realiseren wij een dakopbouw waar u én wij trots op zijn. Bent u geïnteresseerd in een dakopbouw of wilt u meer weten? Neem dan contact op of vraag dan vrijblijvend een offerte aan.