Op zoek naar een dakopbouw in Nieuwpoort?

Bent u op zoek naar dakopbouw in Nieuwpoort? Wat voor een dakopbouw in Nieuwpoort u ook zoekt; Ruben Boer Bouw maakt het voor u in orde. En Ruben Boer Bouw denkt ook graag met u mee naar wat uw wensen zijn. Zo wordt iedere dakopbouw in Nieuwpoort voor u op maat gemaakt. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van een dakopbouw in Nieuwpoort.

Waarom een dakopbouw?

Er zijn talloze redenen om voor een dakopbouw in Nieuwpoort te kiezen. Maar de belangrijkste is natuurlijk extra ruimte. Er komt immers een volwaardige extra verdieping op uw woning. Ideaal als uw woning eigenlijk te klein wordt, maar u een perfecte locatie heeft waar u niet graag vandaan wilt. Een dakopbouw vergroot uw beschikbare ruimte dan ook aanzienlijk. En wanneer u uw dakopbouw in Nieuwpoort laat plaatsen door Ruben Boer Bouw bespaart u ook nog eens kosten. waardoor wij ook interessant zijn voor nieuwbouw woningen.

Welke soorten dakopbouw zijn er?

Wanneer u op zoek bent naar een dakopbouw in Nieuwpoort kunnen wij verschillende dakopbouwen leveren. Dit kan gaan om een maatwerk dakopbouw die op maat gemaakt wordt, of een prefab dakopbouw. Heeft u een schuine kap dan is een nokverhoging een perfecte oplossing voor u om extra ruimte te creëren!

Prefab dakopbouw

Een prefab dakopbouw is in de regel wat duurder dan een maatwerk dakopbouw, aangezien de transportkosten op kunnen lopen. Daarnaast moet er goed worden nagedacht over waar alles moet komen, omdat achteraf wijzigen extra werk met zich mee neemt. Het voordeel zit hem erin dat de dakopbouw sneller geplaatst kan worden. Vaak al binnen 24 uur.

Maatwerk dakopbouw

Een maatwerk dakopbouw is ook letterlijk wat de naam doet vermoeden: Alles wordt ter plekke op maat gemaakt, al gebruiken we natuurlijk wel een aantal prefab delen om sneller te kunnen werken. Deze dakopbouw is vaak wat goedkoper, aangezien de transportkosten lager zijn. Bovendien is het ook minder planningswerk aangezien er later nog bedacht kan worden waar zaken als verlichting en stopcontacten moeten komen. Dit maakt het echter wel arbeidsintensiever op locatie, waardoor het langer duurt om het dak helemaal dicht te krijgen. De Dakopbouw is dan ongeveer binnen 3 a 4 dagen waterdicht. Daarna begint de afwerking van het geheel.

Waarom moet ik Ruben Boer Bouw inschakelen?

Hier zijn veel verschillende redenen voor. Maar het belangrijkste blijft toch wel dat diegene met wie u spreekt ook degene is die alles op komt meten en het werk voor u uitvoert. Hierdoor gaat er niets verloren van alle informatie. Die informatie beperkt zich namelijk niet alleen tot de maten en afmetingen, maar ook een stukje gevoel. Dat laatste wordt bij andere bedrijven vaak vergeten. Naast het gevoel is er nooit een taalbarrière, beschikken wij allemaal over gedegen opleidingen en ervaring. En als allerbelangrijkste nemen wij het enthousiasme van u over bij het realiseren van uw wensen. Zo heeft u niet alleen een verbouwing om trots op te zijn, maar wij ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar ons? Wij ook naar uw ideeën voor een verbouwing! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. Op die manier kunnen wij langskomen voor een afspraak om ter plekke te kunnen bekijken hoe wij elkaar kunnen helpen met een verbouwing. Zelf zijn wij gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, waardoor wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn.