Dakopbouw Gorinchem

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Dakopbouw Gorinchem

Zit u eraan te denken om een dakopbouw in Gorinchem te laten uitvoeren? Misschien een dakkapel of zelfs een hele verdieping erbij? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Zo is een dakopbouw vrijwel altijd maatwerk, maar zijn er ook prefab mogelijkheden. Voor een dakopbouw kunt u bij Ruben Boer Bouw terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een dakopbouw en verzorgen het proces van advies en ontwerp tot uitvoering.

Dakopbouw op een plat dak

Wanneer u het gevoel heeft dat u meer ruimte nodig heeft in huis, kan een dakopbouw de oplossing zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dakopbouw in Gorinchem. Het zorgt al snel voor 30% meer ruimte in huis! Wanneer u een plat dak heeft, zal een dakopbouw een stuk makkelijker gaan dan bij een hellend dak. Vaak wordt een dakopbouw op een plat dak gebruikt als extra slaapkamer. Daarnaast wordt er ook vaak een dakopbouw op een garage gezet, omdat deze natuurlijk ook vaak een plat dak heeft. Zo kunt u makkelijk een kamer bijbouwen, gewoon op een plat dak!

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Dakopbouw Gorinchem

Oog voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid

Wanneer u graag een ruimere woning zou willen, maar liever niet gaat verhuizen, is het een goede optie om een verdieping bij te bouwen op uw bestaande woning. Wij helpen graag om dat te realiseren. We hebben ruime ervaring en kunnen daardoor alle projecten tot een goed einde brengen. Wij hebben oog voor detail en u kunt rekenen op hoge kwaliteit. Een dakopbouw in Gorinchem wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Voordat wij beginnen, gaan we uitgebreid met u om de tafel, zodat wij precies weten wat u voor dakopbouw zou willen hebben. Zo realiseren wij een dakopbouw waar u én wij trots op zijn. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door vakmanschap, ambacht, liefde voor het vak, jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op.