Dakkapel Papendrecht

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Dakkapel Papendrecht

Als u meer levensruimte wilt creëren in uw bestaande woning in Papendrecht, dan kiest u voor een dakkapel. Met een dakkapel maakt u van uw rommelzolder een prachtige ruimte voor bijvoorbeeld een hobbykamer, kinderkamer of kantoor. Met een prefab dakkapel kunt u binnen slechts één dag meer ruimte in uw woning creëren. Doordat de dakkapel volledig geprefabriceerd wordt, gaat het plaatsen snel. U heeft dan ook nauwelijks overlast tijdens de montage in uw woning en kunt direct genieten van meer licht, ruimte en leefgenot.

Voordelen van een dakkapel in Papendrecht

Huizen met schuine daken kunnen inefficiënt zijn als het gaat om de ruimte die wordt benut. Het vloeroppervlak is dan wel groot, maar de beloopbare ruimte valt tegen. U kunt er weinig kwijt en vaak niet eens rechtop staan. Een dakkapel biedt hier het voordeel dat er meer leefbaar oppervlak wordt gecreëerd. Een nutteloze zolderkamer of slaapkamer kan hierdoor een functie krijgen. Ook zal het de waarde van uw woning vermeerderen, doordat u meer beloopbare vierkante meters creëert. Een dakkapel levert niet alleen meer ruimte, maar ook meer licht op. Een opbergruimte kan omgetoverd worden tot een kamer waarbij u dus meer ruimte hebt, geniet van extra licht en ook nog eens een raam open kunt zetten om te ventileren. Met een dakkapel tovert u een ruimte om in een volwaardige kamer.

Img 2073

Dakkapel Papendrecht

Afgestemd op uw wensen

Ieder huis is anders, net zoals ieders wensen anders zijn. Wij kijken dan ook naar uw wensen en deze zijn leidend. Een dakkapel in Papendrecht is prefab geproduceerd, maar hij kan op maat worden gemaakt. Wij realiseren uw dakkapel van A tot Z en kunnen u helpen met de benodigde vergunningen, vereiste bouwtekeningen en aanvraagformulieren. Met onze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van de rest. Heeft u interesse in een dakkapel of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.