Dakkapel Gorinchem

F1b8de9c A9fc 4132 897e Ed39bd9d2741

Dakkapel Gorinchem

Uw woonoppervlak in Gorinchem vergroten met een dakkapel? Goed idee! Een woning met een klein vloeroppervlakte is vaak te vergroten met het gebruik maken van de zolder als echte gebruiksruimte. Dit kan gemakkelijk door het plaatsen van een dakkapel. Wij van Ruben Boer Bouw nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat u de verbouwing en dakkapel van uw dromen krijgt

Waarom kiezen voor een dakkapel in Gorinchem?

Een dakkapel levert meerwaarde op voor uw huis. Dit komt omdat een kamer groter wordt, dus ook uw huis! Maar er is meer. Vaak wordt er op een zolder een dakkapel gezet omdat de ruimte daar beperkt is. Veel huizenbezitters gebruiken de zolder als opslag, maar kunnen er niet staan of lopen. Met een dakkapel kunt op een gemakkelijke manier extra ruimte creëren, wat niet alleen voor uw zolder, maar ook voor uw woning meerwaarde biedt. Daarnaast kan een dakkapel ook op een slaapkamer worden geplaatst om te zorgen voor meer licht en ruimte.

346c8a33 B7a1 401e B497 2c22364fb096

Dakkapel Gorinchem

Een dakkapel laten realiseren

Wilt u ook een dakkapel in Gorinchem realiseren? Wij zijn u daarbij graag van dienst. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie. Wij gaan met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken en zorgen ervoor dat uw dakkapel geheel naar uw wens wordt geplaatst. Zo realiseren wij een dakkapel waar u én wij trots op zijn. Vakmanschap, ambacht en oog voor details staan centraal in onze uitvoering. Wilt u ook een dakkapel laten plaatsen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem direct contact op.